Bodrum vergi dairesi müdürü rüşvetten gözaltında

Bodrum vergi dairesi müdürü rüşvetten gözaltında

Bodrum Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne düzenlenen rüşvet operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların arasında Bodrum Vergi Dairesi Müdürü S.O.'nun da olduğu bildirildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, Bodrum Vergi Dairesi Müdürü S.O.’nun rüşvet aldığı bilgileri üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında teknik ve fiziki takip başlatan Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince müdürün makam odasında ses ve görüntü kaydı yapıldı. Yapılan takipte D.E’nin A.A. aracılığıyla Vergi Dairesi Müdürü S.O’ya makam odasında rüşvet verdiği tespit edildi. Şahıslar, KOM ekiplerinin düzenlediği operasyonla suçüstü yakalandı. Şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramada toplam 200 bin TL ele geçirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN