Büyükşehir Belediyesi’nden üreticiye sera naylonu desteği

Büyükşehir Belediyesi’nden üreticiye sera naylonu desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi afetten zarar gören üreticilerin yanında olmayı sürdürüyor. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Serik, Aksu ve Kepez ilçesinde hortumdan seraları zarar gören üreticilere naylon desteğinde bulundu.

Antalya’da geçtiğimiz haftalarda etkili olan yağış ve hortum nedeniyle seraları zarar gören üreticileri yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, üretimin devam edebilmesi için yaraları sarmayı sürdürüyor. Afetin yaşandığı bölgelerde hasar tespit çalışmalarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, sera naylonu dağıtımlarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri son olarak Serik, Aksu ve Kepez ilçelerinde seraları zarar gören üreticilere destek verdi. Bu kapsamda hasar tespiti tamamlanan 11 üreticiye 19 bin 600 metrekare sera naylonu hibe edildi. Ürünleri zarar gördüğü için gelir kaybına uğrayan üreticiler, hibe edilen sera naylonları ile üretime devam edebileceklerini belirterek Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN