Büyükşehir’den Berat Kandili’nde lokma ve kandil simidi ikramı

Büyükşehir’den Berat Kandili’nde lokma ve kandil simidi ikramı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Berat Kandili vesilesiyle kent genelindeki 19 ilçede vatandaşlara lokma ve kandil simidi dağıttı. Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde kurulan mobil ikram noktalarında sıcak lokma sunulurken, diğer ilçelerde ise kandil simidi vatandaşlara ulaştırıldı. Gerçekleştirilen bu ikramlarla birlikte, Berat Kandili’nin manevi birlik, beraberlik ve paylaşma duygusu hep birlikte paylaşıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Berat Kandili vesilesiyle manevi dayanışmayı güçlendirmek amacıyla 19 ilçede belirlenen cami önlerine kurulan mobil ikram noktalarında vatandaşlara sıcak lokma ve kandil simidi ikramında bulundu.

LOKMALAR VE KANDİL SİMİTLERİ BÜYÜKŞEHİRDEN

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın merkez ilçelerinde Muratpaşa Camii ve Kepez Uyaroğlu Camii önünde vatandaşlara sıcak lokma dağıttı. Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede de özel olarak hazırlanan kandil simidi ile sıcak lokma ikramı gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu ikramlarla birlikte, Berat Kandili’nin manevi ikliminde birlik, beraberlik ve paylaşma duygusu hep birlikte hissedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN