Büyükşehir'in ücretsiz düğün salonu kapılarını yeni çiftlere açtı: Kuzey Yıldızı’nda ilk düğün yapıldı

Büyükşehir'in ücretsiz düğün salonu kapılarını yeni çiftlere açtı: Kuzey Yıldızı’nda ilk düğün yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal destek alan ailelerin gençlerinin düğünlerini ücretsiz yapabileceği yeni düğün salonlarını hizmete sundu. Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı’ndaki salon, ilk düğüne ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla bir kez daha vatandaşların yanında. Sosyal destek alan ailelerin çocuklarının en mutlu günlerine katkı sağlamak amacıyla Göksu Parkı ve Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı’nda yeni düğün salonları hizmete açıldı. Kuzey Yıldızı’ndaki salon, açılışını ilk düğünle taçlandırdı. Sibel ve Burak Tek çifti, ABB’nin sağladığı salon, organizasyon ve süsleme desteğiyle dünya evine girerek mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı.

SÜSLEME, ORGANİZASYON VE İKRAMLAR DA BELEDİYEDEN

Tez çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Tesisler ve Barınma Hizmetleri Şube Müdürü Esin Mızrak, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal destek alan vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde de yanlarında olmayı görev biliyoruz. Keçiören Kuzey Yıldızı’nda bulunan düğün salonumuzda ilk düğünümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 350 kişilik kapasiteye sahip salonumuz hem kapalı hem de açık alanıyla ihtiyaç sahibi çiftlerimize ücretsiz olarak tahsis edilmektedir. Salon süslemesi, organizasyon desteği ve ikramlar da Belediye’miz tarafından karşılanmaktadır. Zorlu ekonomik şartlarda gençlerimizin yuvalarını daha huzurlu bir şekilde kurmalarına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

TEZ: “BİZE ÇOK BÜYÜK FAYDASI OLDU”

ABB’nin destekleriyle dünya evine Burak Tez de, “Öncelikle teşekkür ederiz. Sayın Başkan’ımız Mansur Yavaş beyefendi böyle bir organizasyon yaptığı için gerçekten çok mutlu olduk. Bize çok büyük faydası oldu. Böyle bir sosyal projenin hayata geçirilmiş olması mükemmel bir duygu. Çok mutluyuz. Bu mutlu günümüzde güzel bir organizasyon olmuş” ifadelerini kullandı. Sibel Tez ise, “Böyle güzel bir gece düzenlendiği için teşekkür ederiz. Her şey kusursuz ve mükemmel” dedi.

Göksu Parkı ve Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı’ndaki ücretsiz düğün salonlarından yararlanmak için tek şart, çiftlerden birinin ABB’den sosyal destek alıyor olması. Salon süslemesi ve organizasyon desteği de tamamen Belediye tarafından karşılanıyor. Başvurular ise “https://dugunsalonu.ankara.bel.tr” internet adresi üzerinden kolayca yapılabiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN