Çeyiz töreninde havaya ateş açmıştı! 7 aylık bebeği öldüren maganda tutuklandı

Çeyiz töreninde havaya ateş açmıştı! 7 aylık bebeği öldüren maganda tutuklandı

Kilis'te çeyiz töreni sırasında pompalı tüfekle havaya ateş açılmış olayda 7 aylık bebek hayatını kaybetmişti. Bayram bebeğin ölümünün ardından gözaltına alınan 2 kişiden R.A. (16) adlı şüpheli tutuklandı.

Namık Ünler Paşa Mahallesi Cahit Ulutaş Caddesi'nde cumartesi günü 'çeyiz alma' nedeniyle düzenlenen eğlence sırasında pompalı tüfekle havaya ateş açıldı. Tüfekten çıkan saçmalar alandaki Zeliha Filik (31) ile yanında bebek arabasında uyuyan 7 aylık Bayram Mert Filik, Hatice Geyyaz (11) ve kuzeni İkra Fatma Geyyaz'a (5) isabet etti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Bayram Mert bebek, kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturmada tüfeği ateşlediği öne sürülen Ahmet K. gözaltına alındı. Ahmet K., sorgusunda tüfeği ateşleyen kişinin kendisi değil R.A. olduğunu söyledi. R.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan R.A. da suçlamaları reddetti. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, R.A. ise nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Öte yandan olayda yaralanan Bayram Mert bebeğin annesi ile iki kuzenin hastanedeki tedavisi sürüyor.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN