Cinayetten tutuklanan 2 kardeş şoke etti: Babamızı öldürdü, biz de onun babasını öldürdük

Cinayetten tutuklanan 2 kardeş şoke etti: Babamızı öldürdü, biz de onun babasını öldürdük

Ankara’nın Sincan ilçesinde babalarının katili olduğunu ileri sürdükleri şahsın babasını silahla vurarak öldüren 2 kardeş tutuklandı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde, Akşemsettin Mahallesi’nde 2 gün önce meydana gelen olayda Ramazan S. ve Rıza Can S., sokakta yürüyen Mehmet Ali D.’ye araçtan ateş etmişti. Ağır yaralanan Mehmet Ali D., kaldırıldığı Sincan Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Ramazan S. ve Rıza Can S. adlı kardeşler, emniyetteki işlemlerinin ardından Batı Adliyesi’ne sevk edildi.

'BABAMIZI ÖLDÜRDÜ, BİZ DE ONUN BABASINI ÖLDÜRDÜK'

Cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, geçen yıl Aksaray’da aralarında babalarının da bulunduğu 4 kişinin öldürüldüğünü, olayın faillerinden birinin de Mehmet Ali D.’nin oğlu olduğunu söylediler. Mehmet Ali D.’nin ailesiyle birlikte Ankara’ya yerleştiğini öğrendiklerini belirten iki kardeş, maktulün yaşadığı adresi bulduklarını ve araçla takip edip vurduklarını itiraf etti. İki zanlı, ifadelerinin ardından ‘tasarlayarak kan gütme saikiyle adam öldürme’ suçundan tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN