Çocuğun sürdüğü araç dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı

Dikkatsizlik ve trafik kurallarına uyulmaması sonucunda Türkiye'nin birçok noktasından ölümlü kaza haberi geliyor. Kilis'te direksiyon başına geçen 14 yaşındaki çocuk kontrolü kaybedince kaldırımda çıktı. Kaldırımda bulunan 3 kişiden 1'i kaza sonucunda hayatını kaybetti.

Kilis'te meydana gelen trafik kazasında 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı araç, kaldırımdaki yayalara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

KONTROLÜ KAYBEDİNCE KALDIRIMA ÇIKTI

Olay, Ekrem Çetin Mahallesi Prof. Haluk Timurtaş Caddesi'nde öğle saatlerinde gerçekleşti. H.İ.Ö. (14) yönetimindeki 79 AAS 993 plakalı hafif ticari araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu kaldırımda bulunan C.H.E. (37), F.H.E. (5) ve Ramadan Şerif'e (63) çarptı.

1kapak.jpg

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine, olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ramadan Şerif'in hayatını kaybettiğini belirledi ve yaralı 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

KAZADAN KAÇAN ÇOCUK YAKALANDI

Kazadan sonra kaçan H.İ.Ö. ise kısa sürede ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

1kapak-001.jpg

C.H.E'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN