Denizli'de feci kaza: Bir aile yok oldu

Denizli’nin Tavas ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil refüje çarptıktan sonra takla attı. Kazada sürücü ve kızı ağır yaralandı, eşi ile anne ve babası hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden 3 kişi ile ağır yaralı 2 kişinin Sivas’tan Muğla’nın Datça ilçesine bir yakınlarının yanına gittikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken ağır yaralı baba ile kızının durumu ciddiyetini koruyor.

Denizli-Muğla karayolu Medet Kavşağında bugün saat 17.30 sıralarında feci bir kaza meydana geldi. Muğla istikametine seyir halinde olan Rasim Özkan (39) yönetimindeki 15 AFF 584 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüje çarptıktan sonra taklalar atarak karşı şeride yuvarlandı.

BİR AİLE YOK OLDU

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, otomobilin takla atması sırasında yola savrulan sürücünün eşi Dilek Özkan (39), babası Şükrü Özkan (77) ve annesi Meryem Özkan'ın (77) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

22-002.jpg

AĞIR YARALI BABA VE KIZI ÜNİVERSİTE HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Kazada ağır yaralanan sürücü Rasim Özkan ile kızı 6 yaşındaki Gülsima Özkan, ambulansla Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı baba ile kızı, Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası hayatı kaybeden Dilek, Şükrü ve Meryem Özkan’ın cenazeleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden 3 kişi ile ağır yaralı 2 kişinin Sivas’tan Muğla’nın Datça ilçesine bir yakınlarının yanına gittikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN