Düğün salonunda arbede: 5 polis ve bir bekçi yaralandı, 26 gözaltı

Düğün salonunda arbede: 5 polis ve bir bekçi yaralandı, 26 gözaltı

İstanbul Sultangazi'de, düğün salonundan çıkmak istemeyen bir grupla polis arasında arbede yaşandı. 5 polis ve bir bekçi yaralandı. Polis havaya ateş açarak 26 kişiyi gözaltına aldı. Yaşananları anlatan bir mahalleli ise, "Biz deprem oluyor sandık. Sandalyeler havada uçuşuyordu" sözlerini kaydetti.

Olay Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde dün gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, düğünlerinden 2 gün önce bir düğün salonunda eğlence yapan bir grup, gece saatlerinde yüksek sesli müzik dinlemeye devam etti.

Grubun, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve zabıta ekiplerine sandalye fırlatarak ve yumruk atarak saldırdığı iddia edildi.

5 POLİS VE BİR BEKÇİ YARALANDI, 26 GÖZALTI

Polis ve zabıta ekipleri, olay yerine destek ekipler çağırdı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, biber gazı kullanarak gruba müdahale etti. Polis, grubu sakinleştirmek için havaya uyarı atışı da yaparken olay nedeniyle 26 şüpheli gözaltına alınarak Esentepe Polis Merkez Amirliği'ne getirildi.

Olayda 1 komiser yardımcı, 4 polis memuru ve 1 bekçi yaralandı.

'DEPREM OLUYOR SANDIK'

Çevre sakini Sultan Yorgun düğün salonunun sesinden rahatsız olduklarını, 00.00'dan sonra düğün salonunda eğlence devam edince her zaman kavga çıktığını belirterek "Saat 01.00 gibiydi, gürültüler başladı. Biz deprem oluyor sandık. Sandalyeler havada uçuşuyordu. Camdan dışarı çıktık, 5 polis vardı burada. İçeride kapılara vuruyordu. Polisler destek bekliyordu sanırım. Bir polis kolunu tutuyordu, bir polis kafasını tutuyordu. Dayak yemişlerdi herhalde. Polis bağırıyordu" dedi.

Polisin destek çağırdığını kaydeden Yorgun, şöyle konuştu:

"Bütün sokaklar polisle doldu. Düğün salonun içerisinde kalabalık vardı. Polislere saldıracaklardı herhalde. Polisler tek tek alıp kelepçelerken hala küfür ediyorlardı, pis konuşuyorlardı. Hatta polisin biri sakinleşsinler diye 3 el de ateş attı. Biz hemen camdan içeri girdik."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN