Edremit'te iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Edremit'te iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Narlı Mahallesi'nde iki binek aracın karışığı ölümlü ve yaralanmalı bir trafik kazası meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Murat Çakır (36) idaresindeki 10 AUZ 271 plakalı otomobil, Ayvalıburun Camisi Kavşağı'nda Osman E. (67) yönetimindeki 06 CFL 774 plakalı otomobille çarpıştı.

OLAY YERİNDE İLK MÜDAHALE YAPILDI

Kazayı gören çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine, bölgeye kısa sürede jandarma, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk ilk incelemelerde; 10 AUZ 271 plakalı aracın sürücüsü Murat Çakır ile aynı otomobilde yolcu konumunda bulunan Fatih Enes Memiş'in (29) hayatını kaybettiği tespit edildi.

SIKIŞAN YARALILAR İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

Çarpışmanın etkisiyle araçlarda sıkışan diğer yaralılar için itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Ekiplerin çalışması sonucu araçlardan çıkarılan;

Diğer aracın sürücüsü Osman E.,

Sürücünün eşi Sariye E. (68),

Ve araçlarda bulunan Hüseyin D. (31)

sağlık ekiplerine teslim edildi. Durumlarının ağır olduğu belirlenen 3 yaralı, ambulanslarla ilçe genelindeki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Çakır ve Memiş'in cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi ve işlemler için Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bölgede bir süre aksayan karayolu trafiği, jandarma ekiplerinin kontrolünde tek şeritten sağlandı. Araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN