Efeler Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Efeler Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Efeler Belediyesi, Gazipaşa İlkokulu çevresinde yürüttüğü yol yenileme çalışmasıyla öğrenciler ve vatandaşlar için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamayı hedefliyor.


Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve mesai arkadaşları, kent genelinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla yol yapım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi 1918 Sokak ile Meşrutiyet Mahallesi 2079 Sokak'ın kesişiminde yürütülen çalışmalarda, kullanım ömrünü tamamlayan kilit parke taşları sökülerek yenileriyle değiştiriliyor. Gazipaşa İlkokulu'na ulaşımın sağlandığı güzergâhta gerçekleştirilen çalışmalarla öğrenciler, veliler ve mahalle sakinleri için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım hedefleniyor.

Mahalle sakinleri ise hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN