Eniştesi tarafından vurulmuştu: O polis memuru bakın kim çıktı?

Eniştesi tarafından vurulmuştu: O polis memuru bakın kim çıktı?

Geçtiğimiz hafta Adana'da, eniştesi tarafından vurulan polis memuru hakkında çarpıcı gerçek ortaya çıktı. Yaralanan polisin, eşinden şiddet gören ve öldürülme tehlikesiyle burun buruna gelen ablasını korumak isterken vurulduğu öğrenildi.

Olay, 25 Mart günü saat 13.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşandı. Aktarılana göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Ramazan U. aynı zamanda eniştesi olan polis memuru Ramazan Y.’yi sokak ortasında tabancayla vurup yaralayıp kaçtı.

Alınan bilgiye göre Ümmü U., Ramazan U., ile evlendikten sonra eşinden devamlı şiddet gördüğü için boşanma kararı aldı. 2 çocuğunu da alan Ümmü U., polis memuru kardeşi Ramazan Y.’ye sığındı.

EŞİNİ ÖLDÜRECEKTİ, POLİS MEMURU ENGEL OLDU

Polis memurunun vurulduğu günde aileyi takip eden Ramazan U., iki çocuğunu kaçırıp eşini de öldürmek istedi ancak buna polis memuru engel oldu. Bu nedenle daha sonra çocuklarını alan zanlı, polis memurunu da sokak ortasında vurdu.

Firari saldırgan her yerde aranıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN