Esenyurt’ta Millet Kıraathanesi vatandaşların buluşma noktası oldu

Esenyurt’ta Millet Kıraathanesi vatandaşların buluşma noktası oldu

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Aksoy tarafından Zafer Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde hizmete açılan Millet Kıraathanesi, uygun fiyatları ve geleneksel kıraathane konseptiyle ilçe sakinlerinden ilgi görüyor. Çay ve sıcak içeceklerin düşük ücretlerle sunulduğu mekân, her yaştan vatandaşın bir araya gelerek vakit geçirebildiği sosyal bir alan olarak öne çıkıyor.

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un Zafer Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde hayata geçirdiği Millet Kıraathanesi, uygun fiyatları ve otantik yapısıyla her yaştan vatandaşın buluşma noktası haline geldi.

Eski kıraathane kültürünü yaşatan mekanda vatandaşlar soba başında sohbet ediyor, gündeme dair fikir alışverişinde bulunuyor. Samimi atmosferiyle dikkat çeken kıraathanede çay ve oraletin 5 liradan satılması da büyük memnuniyet yaratıyor. Gençlerden emeklilere kadar geniş bir kesimin tercih ettiği tesis, sosyal dayanışmayı güçlendiriyor. Millet Kıraathanesi, uygun fiyatları, sıcak ortamı ve sosyal yapısıyla Esenyurt’ta vatandaşların nefes aldığı yeni bir buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Vatandaşlar, daha önce özel işletme olan alanda fiyatların oldukça yüksek olduğunu, belediyenin projeyi hayata geçirmesiyle birlikte herkesin rahatça vakit geçirebildiği bir alan oluştuğunu ifade ediyor. Kıraathanenin yanında açılan kütüphane ve kitap kafe de bölge halkından tam not aldı.

yeni-proje-75-001.jpg

BAŞKAN VEKİLİ AKSOY, PROJELERİYLE BEĞENİ TOPLUYOR!

Başkan Vekili Aksoy’un ilçe genelinde yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren İrfan Miroğlu şöyle konuştu:

“Başkan Vekili Can Aksoy göreve geldiğinden beri yapılan çalışmaları çok beğeniyorum. Sadece ben değil bu mahallede kiminle konuşsam memnun. Eskiden burada bir işletme vardı, çay 25 liraydı, şimdi 5 lira. Kahveler dışarıda 200-250 lirayken burada 45 lira. 20 yıldır Esenyurt’tayım, burada hiç tanımadığım insanlarla tanıştım. İnsanlar kaynaşıyor. Mekanda çok sıcak ve samimi. Belediye Başkan Vekilimiz Can Bey’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

“TÜM BELEDİYELER BU ÇALIŞMALARI ÖRNEK ALMALI!”

Bir diğer vatandaş Kemal Delibalta ise Millet Kıraathanesi’nin örnek bir proje olduğunu belirterek, “25 senedir Esenyurt’ta yaşıyorum. Belediye Başkan Vekilimiz Can Aksoy’u takdir etmek lazım. 1 yılda her şeyi yaptı. Ben çalışmalarını çok beğeniyorum. Allah uzun ömür versin kendisine. Burası da çok güzel olmuş. Buranın böyle halka açık ve uygun fiyatlı olması çok güzel. Emekliler, gençler, herkes memnun. Keşke tüm belediyeler bu çalışmaları örnek alsa ve böyle projeleri hayata geçirse.” dedi.

“MEKAN GÜZEL, FİYATLAR ÇOK UYGUN...”

Gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği mekan hakkında konuşan Umut Efe ise “Fiyatlar çok uygun, ortam güzel. İnsanlar burada rahatça sohbet edebiliyor. Konumu da çok iyi. Gençlerin ve yaşlıların bir araya gelebileceği güzel bir alan olmuş” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN