Galata Kulesi'nde intihar

Galata Kulesi'nde intihar

Galata Kulesi'nden atlayarak intihar eden 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti. O anlar ise kulenin görüntüsünü çeken bir vatandaşın kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Galata Kulesi'nde yaşandı. Kulenin seyir terasına çıkıp bir süre etrafı izleyen Osman Demir (18) iddiaya göre bir anda kendini aşağı bıraktı. Beton zemine düşen Demir'i görenler hemen yardıma koşup polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, Demir'e uzun süre kalp masajı yaptı. Hayata döndürülemeyen Osman Demir daha sonra ambulansa alınarak hastane morguna kaldırıldı. Soruşturma başlatan polis, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kuleden atlayıp hayatını kaybeden Osman Demir'in ailesinin bugün polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

O ANLARI TESADÜFEN KAYDEDİLDİ

Cep telefonu kamerasıyla kulenin görüntüsünü çeken bir vatandaş, atlamadan saniyeler önce intihar eden kişinin son anlarını tesadüfen görüntüledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN