Gümüşhane'de feci kaza! Kamyonet uçuruma yuvarlandı: 3 ölü

Gümüşhane'de feci kaza! Kamyonet uçuruma yuvarlandı: 3 ölü

Gümüşhane'de kamyonetin uçuruma yuvarlandığı kazada bir kişi olay yerinde, ağır yaralı olarak kurtulan 2 kişi ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını kaybetti.

Gümüşhane'ye bağlı Kürtün ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında 3 kişi öldü. Alınan bilgiye göre, ilçenin Özkürtün beldesi Karaçukur Mahallesi'nde, Fazlı Civan (78) yönetimindeki 28 YE 590 plakalı kamyonet uçuruma yuvarlandı.

3'Ü DE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu sürücü Civan ile araçta bulunan Hacı Aslan (65) ve Fatma Pehlivan (67) sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Fazlı Civan ve Hacı Aslan Pehlivan olay yerinde, Fatma Pehlivan ise kaldırıldığı Kürtün Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN