Hakkari’de feci kaza: İtfaiye aracı kaydı, uzman çavuş hayatını kaybetti

Hakkari’de feci kaza: İtfaiye aracı kaydı, uzman çavuş hayatını kaybetti

Hakkari’nin Derecik ilçesinde anahtarını içeride unutan uzman çavuş Kasım Yurt, 5’inci kattaki evine itfaiyenin merdivenli sepetiyle ulaşmaya çalışırken aracın kayması sonucu duvar ile araç arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Hakkari’nin Derecik ilçesinde anahtarını evde unutan uzman çavuş Kasım Yurt (36), dairesine girebilmek için 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.

İhbarla adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, Yurt'un 5'inci kattaki dairesine ulaşabilmesi için itfaiye aracının merdiven sepetini balkona yönlendirdi.

İTFAİYE ARACI KAYDI, DUVAR İLE ARAÇ ARASINDA SIKIŞTI

Merdiven sepetinin balkona tam olarak ulaşmaması üzerine Kasım Yurt, aşağıya inmeye çalıştı. Bu sırada itfaiye aracı, henüz belirlenemeyen bir nedenle kaydı. Yurt, araç ile duvar arasında sıkıştı. İhbarla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

z.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapılan ağır yaralı Kasım Yurt, ambulansla Derecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Yurt, hayatını kaybetti.

Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN