Isparta'daki orman yangını söndürüldü

Isparta'daki orman yangını söndürüldü

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, Bağkonak köyü Aktaşlıbunar mevkiinde çıkan orman yangını ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangında 5 dekarlık alan zarar gördü. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, Bağkonak köyü Aktaşlıbunar mevkiinde çıkan orman yangını, hızlı bir şekilde yayılmaya başlamıştı.

3-003

Yangına, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edilerek, 3 arazöz, 24 personel ve 3 pikap sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu, yangın kontrol altına alındı.

2-003

Yangının nedeni henüz belirlenemezken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın sonucunda, yaklaşık 5 dekarlık alanın zarar gördüğü öğrenildi. Orman yangınları, doğal hayatı tehdit ettiği ve büyük maddi zararlara sebep olduğu için büyük önem taşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN