İstanbul'da bir taksici dehşeti daha! 'Bıçaklarım' diyerek çifti kovaladı

İstanbul’da bitmek bilmeyen 'taksici dehşeti'ne bir yenisi daha eklendi. Çağlayan’da bir taksici para ödemediğini iddia ettiği yabancı uyruklu çiftin bıçakla üzerine yürüdü. Çifte ağır küfürler de savuran taksiciye vatandaşlar korkudan yaklaşamadı.

Olay, önceki gün saat 23.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu çifti aldıktan sonra hareket eden 34 TJE 80 plakalı ticari taksinin sürücüsü cadde üzerinde durdu. Taksici ile ücret konusunda anlaşmazlık yaşadığı çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taksici, çifti araçtan indirdi.

'SENİ BIÇAKLARIM' DİYEREK TEHDİT ETTİ

Çift uzaklaşırken, taksici ağır küfürler ederek “seni bıçaklarım” diye tehditler savurdu. Taksici, araçtan aldığı bıçakla bu kez de çiftin arkasından üzerlerine yürüdü.

Küfürler savurmaya devam eden bıçaklı taksiciyi, yanına yaklaşamayan vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi. Elinde bıçakla bir süre daha dolaşan taksici ardından aracına binerek uzaklaştı. Çift ise korkuyla olay yerinden ayrıldı.

O ANLAR KAMERADA

Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Öte yandan yaşanan olayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN