İstanbul'da trafik durma noktasına geldi: Yoğunluk yüzde 89’a çıktı

İstanbul'da trafik durma noktasına geldi: Yoğunluk yüzde 89’a çıktı

İstanbul’da gün boyunca etkisini sürdüren yağmur, iş çıkış saatiyle birlikte trafikte yoğunluğa neden oldu. Saat 17.30 itibarıyla kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 85’e ulaşırken, Anadolu Yakası’nda yüzde 89, Avrupa Yakası’nda ise yüzde 80 olarak ölçüldü. Galatasaray-Barcelona maçı nedeniyle RAMS Park çevresinde de araç yoğunluğu artmaya başladı.

Meteorolojik uyarıların ardından İstanbul’da başlayan yağmur, öğleden sonra etkisini artırdı. Yağışın iş çıkış saatleriyle birleşmesiyle kentin ana arterlerinde trafik yavaşlarken, bazı güzergâhlardaki kaza ve araç arızaları da ulaşımı olumsuz etkiledi.

ANADOLU YAKASI’NDA YÜZDE 89’A ULAŞTI

Saat 17.30 itibarıyla İstanbul genelinde trafik yoğunluğu yüzde 85 olarak kaydedildi. Anadolu Yakası’nda yoğunluk yüzde 89’e çıkarken, Avrupa Yakası’nda yüzde 80 seviyesine ulaştı.

RAMS PARK ÇEVRESİNDE MAÇ YOĞUNLUĞU

Galatasaray-Barcelona karşılaşması öncesinde RAMS Park çevresindeki trafik de hareketlendi. Taraftarların stadyuma yönelmesiyle ulaşım güzergâhlarında yoğunluk oluşurken, araç trafiğinin maç saati yaklaştıkça daha da artabileceği değerlendiriliyor.

ARIZA VE KAZA TRAFİĞİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

TEM Mahmutbey-İkitelli Masko yönünde arızalanan bir araç nedeniyle sağ şerit ulaşıma kapatıldı. Şerit kapanması bölgede trafik yoğunluğunun artmasına yol açtı.

Aksaray Haseki-Çapa yönünde meydana gelen trafik kazası nedeniyle de sol şerit trafiğe kapatıldı.

AKOM’DAN FIRTINA VE SAĞANAK UYARISI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Dairesi Başkanlığı (AKOM), kent genelinde kuvvetli rüzgâr ve sağanak beklendiğini belirterek uyarıda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN