İzmir Bornova’da otluk alanda çıkan yangın 30 dakikada kontrol altına alındı

İzmir Bornova’da otluk alanda çıkan yangın 30 dakikada kontrol altına alındı

İzmir’in Bornova ilçesi Çiçekli Mahallesi’nde bir restoran yakınındaki otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yaklaşık 30 dakika içinde kontrol altına alındı. Kara ve hava araçlarıyla yürütülen söndürme çalışmalarına yangın tankerleri ve orman gönüllüleri de destek verdi. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

İzmir’in Bornova ilçesi Çiçekli Mahallesi’nde saat 11.45 sıralarında bir restoranın karşısında bulunan otluk alanda yangın çıktı. Yükselen dumanı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine sevk edildi. Yangına kara ekiplerinin yanı sıra hava araçlarıyla da yoğun şekilde müdahale edildi.

yeni-proje-5-003.jpg

Söndürme çalışmalarına, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentin farklı noktalarında konuşlandırdığı 601 yangın tankerinden Çiçekli Mahallesi'nde bulunan tanker ile orman gönüllüleri de destek verdi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucunda yangın yaklaşık 30 dakika içerisinde kontrol altına alınarak, çevredeki yapılara sıçraması da engellendi. Bölgede yeniden alevlenme riskine karşı ekiplerin soğutma çalışmaları titizlikle devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN