İzmir'de cesedi yakılmış halde bulunmuştu: 1 kişi tutuklandı

İzmir'de cesedi yakılmış halde bulunmuştu: 1 kişi tutuklandı

İzmir’in Torbalı ilçesinde 73 yaşındaki Emine Dönmez’in cansız bedenini şantiye alanında yaktığı belirlenen şüpheli kadın tutuklandı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kadının yakılmasıyla ilgili gözaltına alınan kişi, tutuklandı.

Yedi Eylül Mahallesi 5508 Sokak'taki şantiye alanında bir kişinin yandığı ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Yanan cesedin yanında bulunan D.D. (46) adlı kadın gözaltına alınırken, yanan kişinin Emine Dönmez (73) olduğu belirlendi.

Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen D.D. ifadesinde, Emine Dönmez'i aracına alarak gezdiklerini, bir süre sonra öksürmeye başlayınca sırtına vurarak yardımcı olmak istediğini anlattı.

Bu esnada Dönmez'in başını çarptığını ve öldüğünü anlatan D.D. "Panik oldum ve Dönmez'in cansız bedenini şantiye alanına götürerek yaktım." dediği öğrenildi.

Ekipler olay yerinde yaptığı incelemede, Dönmez'in cansız bedeninin üzerine kolonya dökülerek yakıldığını belirledi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.D, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN