İzmir'de çöplükte çıkan yangın makilik alana sıçradı

İzmir'de çöplükte çıkan yangın makilik alana sıçradı

İzmir’in Çeşme ilçesinde çöplük alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle otluk ve makilik alana yayıldı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

İzmir’in Çeşme ilçesinde çöplük alanda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle çevredeki otluk ve makilik alana sıçradı. Yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan yoğun çalışma yürütülüyor.

Yangın, saat 11.30 sıralarında Alaçatı Mahallesi yakınlarındaki çöplük alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı.

yangin.jpg

İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale için 2 uçak, 3 helikopter, 10 arazöz, 2 dozer ve çok sayıda orman işçisi görevlendirildi.

Ekiplerin yangını kontrol altına alabilmek için havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN