Kaybolan Müslüme'nin arandığı bölgede kan izi

Kaybolan Müslüme'nin arandığı bölgede kan izi

Mersin'de 10 Kasım'dan bu yana kayıp olan 3 yaşındaki Müslüme'nin arandığı bölgedeki bir kayada kan izine rastlanması üzerine inceleme başlatıldı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde Sarıkeçili Yörük ailesinin çadır kurduğu esnada kaybolan 3 yaşındaki Müslüme'yi arama çabaları devam ediyor. 10 Kasım'dan bu yana kayıp olan çocuğun arandığı bölgede arama çalışmalarına devam eden ekipler bir kayada kan izine rastladı.

Kış mevsimi nedeniyle Mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden Yağal ailesinin Yanışlı Mahallesi kırsalında çadır kurdukları sırada kaybolan kızları Müslüme'nin bulunması amacıyla yürütülen ve dün havanın kararması yüzünden ara verilen çalışmalara sabahın erken saatlerinde yeniden başlandı.

jczldpv9ykc-oywqrysdpg.jpg

AFAD, itfaiye, jandarma, komando ve çeşitli belediye ekiplerinin katıldığı çalışmalara bölge sakinleri de destek veriyor.

Arama çalışmalarında, bölgedeki bir kayanın üzerinde kan izi bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin kayadaki izden numune aldığı ve kan örneği üzerinde inceleme başlatıldığı öğrenildi.
Kan izinin kime ait olduğunun tespit edilmesiyle ilgili inceleme sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN