Kilis'te içme suyu hattı çalışmalarında göçük: 2 işçi öldü

Kilis'te içme suyu hattı çalışmalarında göçük: 2 işçi öldü

Kilis'te içme suyu hattı çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Göçükte 2 işçi hayatını kaybetti. Göçükle ilgili inceleme başlatıldı.

Kilis'te içme suyu hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçük altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti. Musabeyli ilçesine bağlı Geçitboyu köyüne yapılan içme suyu hattı çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. İki işçinin toprak altında kalması üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

6006563.jpg

İşçilerden Bayram Yıldız, AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Diğer işçi Hasan Çelik de yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından toprak altından çıkarıldı. Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Devlet Hastanesine kaldırılan Çelik ile Yıldız, buradaki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Musabeyli Kaymakamı Hamza Özbilgi de arama kurtarma çalışmalarını takip etti.

6006561.jpg

Olayın görgü tanığı Mehmet Gündüz, gazetecilere, köyde yaşadığını belirterek "İşçiler, taş diziyorlardı ve toprak kayması sonucu altında kaldılar. Olayı gördüm. Ben burada işçi değilim ama işlerim için buradan geçiyordum." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN