Kilis'te terör örgütü PKK/YPG operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Kilis'te terör örgütü PKK/YPG operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Terörle mücadelenin hız kesmeden devam ettiği Kilis'te silahlı terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyon sonucunda 1 terörist tutuklanarak Kilis L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Terör örgütlerine yapılan operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, PKK/YPG bağlantılı bir şüphelinin Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyon ile yakalandığı açıklandı.

Yakalanan F.H'nin geçmiş dönemlerde Suriye'de silahlı terör örgütü PKK/YPG içerisinde faaliyet gösterdiği ve daha sonrasında ise yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaparak faaliyetlerine devam etme arayışında olduğu bilgisi aktarıldı. Çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan F.H. Kilis L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN