Konya’da tarlada 8 metre derinliğinde obruk oluştu

Konya’da tarlada 8 metre derinliğinde obruk oluştu

Konya’nın Karapınar ilçesinde pancar ekili bir tarlada yaklaşık 15 metre çapında ve 8 metre derinliğinde yeni bir obruk oluştu. Fevzipaşa Mahallesi’nde bir işçi tarafından fark edilen obruğun tarla yollarına yakın olması nedeniyle bölgede güvenlik tedbirleri alındı.

Konya’nın Karapınar ilçesinde pancar ekili bir tarlada yaklaşık 15 metre çapında ve 8 metre derinliğinde obruk meydana geldi.

Fevzipaşa Mahallesi’ndeki tarlada oluşan obruğu, bölgede çalışma yapan bir işçi fark etti. Yakın zamanda meydana geldiği tahmin edilen obruğu gören işçi, durumu belediye ekiplerine bildirdi.

14345622.jpg

İhbarın ardından bölgeye gelen ekipler, obruk ve çevresinde inceleme yaptı. Obruğun tarla yollarına yakın noktada bulunması nedeniyle çevrede güvenlik tedbirleri alındı. Ekiplerin bölgedeki kontrollerinin sürdüğü belirtildi.

Karapınar’da son yıllarda farklı noktalarda obruklar meydana gelirken, oluşumların tarım arazileri ve ulaşım güzergahlarına yakınlığı dikkati çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN