Kürekle deniz salyası topladılar

Kürekle deniz salyası topladılar

Deniz salyası Kocaeli'nin Körfez ilçesini de etkisi altına aldı. Deniz acenteliği yapan kardeşler sahildeki teknelerinde kürekle deniz salyası topladı.

Marmara Denizi'nin ölümü olarak tanımlanan deniz salyası tehlikesinin uyandırdığı kaygı gün geçtikçe büyüyor. Kocaeli'nin Körfez ilçesinde de sahil kesimi deniz salyasıyla kaplandı.

KÜREKLE DENİZ SALYASI TOPLADILAR

Körfez ilçesinde deniz acenteliği yapan Enver Okan ve Hüseyin Okan, sahildeki teknelerinde kürekle deniz salyası topladı. Küreği denize daldırıp deniz salyasını toplayan Okan kardeşler, müsilajı da teknenin içerisindeki ağzı açık olan tanka doldurdu.

Okan kardeşler, tekne sahiplerinin ve çevreye duyarlı kişilerin de aynı hassasiyeti göstermelerini istedi. Deniz salyasının toplanıp bertaraf edilmek üzere belediye ekiplerine teslim edilebileceğini belirten Okan kardeşler, "Çevreciler, hep birlikte böyle davransalar belki de bu musibetten kurtulabiliriz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN