Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek iftar sofralarında vatandaşlarla buluştu

Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek iftar sofralarında vatandaşlarla buluştu

Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, Atatürk Kültür Merkezi ile Hacıisalı ve Belenobası mahallelerinde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Manavgat Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programına, CHP Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar ve Sururi Çorabatır ile CHP Manavgat İlçe Örgütü üyeleri de katılarak vatandaşlarla aynı sofrayı paylaştı.

Hacıisalı Mahallesinde 2.Geleneksel Birlik ve Beraberlik Yemeği

Merkezdeki programın ardından Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, milletvekilleri, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile Hacıisalı Mahallesi’nde düzenlenen Mahalle Gençliği 2. Geleneksel Birlik ve Beraberlik İftar Yemeği’ne katıldı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelinen programda Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhu paylaşılarak vatandaşlarla sohbet edildi.

Belenobası’nda Ramazan Bereketi Paylaşıldı

İftar programının devamında Belenobası Mahallesi’ne geçen heyet, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Programın sonunda parti emekçisi Mehmet Kaymak, evinde ziyaret edildi. Gerçekleşen buluşmada uzun yıllara dayanan emeği ve katkıları için teşekkür edildi.

Ramazan’ın bereketini ve manevi iklimini paylaşmaya devam edeceklerini ifade eden Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, tüm vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek hayırlı ve bereketli bir ay temennisinde bulundu.

Manavgat Belediyesi, paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayında ilçenin farklı mahallelerinde kuracağı iftar çadırları ile vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN