Merkezefendi’ye Yeni Aktif Yaş Alma Merkezi müjdesi

Merkezefendi’ye Yeni Aktif Yaş Alma Merkezi müjdesi

Merkezefendi Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’ne hayata geçireceği Aktif Yaş Alma Merkezi ile büyüklerin sosyalleşeceği yeni bir yaşam alanını ilçeye kazandıracak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yenişehir Mahallemize kazandıracağımız Aktif Yaş Alma Merkezi ile büyüklerimizin sosyalleşebileceği, keyifle vakit geçirebileceği yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Doğan, yaptığı açıklamada Yenişehir Mahallesi için önemli bir projeyi hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. İlçede hizmet veren mevcut merkezler, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, Merkezefendi Belediyesi yeni yatırımlarla bu hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Özellikle ileri yaştaki bireylerin sosyalleşebileceği, kaliteli vakit geçirebileceği ve çeşitli kurslardan faydalanabileceği Aktif Yaş Alma Merkezlerinin sayısı günden güne artıyor.

“BÜYÜKLERİMİZ İÇİN YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞTURUYORUZ”

Yeni merkezde büyüklerin sosyal hayatlarını zenginleştirecek çeşitli kursların düzenleneceğini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi ilçemize, Yenişehir Mahallemize bir müjde vermiş olacağız. Yenişehir Mahallemize bir Aktif Yaş Alma Merkezi tesis edeceğiz ve açacağız. Aynı 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi gibi yine Altıntop Mahallemizde bulunan Hacı Hızır Salih Efendi Konağımızı Aktif Yaş Alma Merkezi yaptık. 3. Aktif Yaş Alma Merkezimiz Selçukbey Mahallemizde. Dördüncü Aktif Yaş Alma Merkezimizi de inşallah Yenişehir Mahallemize kazandıracağız. Büyüklerimiz için burada farklı kurslarımızın olacağı, zaman geçirebileceği ve birbirleriyle dertleşebileceği bir Aktif Yaş Alma Merkezi’ni yapacağız. Büyüklerimizle oturduk muhabbet ettik, onlar da çok mutlu oldular. İnşallah hayırlı olur, birlikte de açılışını yaparız” diye konuştu.

Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçireceği Aktif Yaş Alma Merkezi’nin, ilçeye ve kente önemli katkı sağlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN