Muharrem İnce Başkan Vekili Özdemir’i ziyaret etti

Muharrem İnce Başkan Vekili Özdemir’i ziyaret etti

Cezaevinde Muhittin Böcek’i ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partili Muharrem İnce, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir ile bir araya geldi. Muharrem İnce, Muhittin Böcek’in adil ve tutuksuz yargılanmaktan başka bir isteği olmadığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partili Muharrem İnce, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir ile görüştü. Muhittin Böcek’i tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret eden Muharrem İnce, Muhittin Başkan, “Yargılanmaktan yana bir çekincem yok. Sadece adil bir yargılama istiyoruz” dedi. Muhittin Böcek’in sağlık sorunları olduğunu hatırlatan İnce, “Tutuksuz, hatta ev hapsiyle yargılanmak istiyor. Bu da çok makul bir gerekçe. Yargıdan bir çekincesi yok. Bunun iletilmesini istedi. Bütün Antalyalılara selamı var” diye konuştu.

ÖZDEMİR “KARANLIK ÇÖKMEDEN ŞAFAK SÖKMEYECEK”

Bağımsız ve tarafsız yargıya güvendiklerini söyleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir de, “Karanlık çökmeden şafak sökmeyecek. Tabi ki seçilmişler de yargılanabilir ama bu peşinen bir cezaya dönüşmesin. Biz görevimizin başındayız. Başkanımızın yokluğunda bu şehirde hiçbir hizmet bir gün bile aksamadan devam ediyor. Tabi ki O’nu çok özledik ama hem emanetine sahip çıkıyor hem de bu şehri geleceğe taşımak için elimizden gelenin bir kat fazlasını yapıyoruz” dedi. Vekil Özdemir, “Bugün de bizi ziyaret ettiniz. Başkanımızı ziyaret ettiniz. Bizlere moral verdiniz” diyerek Muharrem İnce’ye ziyareti için teşekkür etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN