Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dev tümör operasyonu: 7 kilogramlık kitle çıkarıldı

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dev tümör operasyonu: 7 kilogramlık kitle çıkarıldı

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen cerrahi operasyonla, bir hastanın vücudundan 25 santimetre büyüklüğünde ve 7 kilogram ağırlığında dev bir tümör başarıyla çıkarıldı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ömer Faruk Geçkil liderliğinde yapılan ameliyat sonrası hastanın genel sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, önemli bir cerrahi başarıya imza attı. Hastaneye başvuran bir hastanın yapılan tetkiklerinde vücudunda yüksek hacimli bir kitle tespit edildi. Titizlikle yürütülen hazırlık sürecinin ardından ameliyata alınan hastanın vücudundan, yaklaşık 25 santimetre büyüklüğünde ve 7 kilogram ağırlığında olan dev tümör, gerçekleştirilen başarılı operasyonla tamamen çıkarıldı.

20260604aw718372-0.jpg

OPERASYONU KADIN HASTALIKLARI UZMANI ÖMER FARUK GEÇKİL GERÇEKLEŞTİRDİ

Cerrahi müdahale, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Geçkil ve uzman sağlık ekibi tarafından gerçekleştirildi. Operasyonun sorunsuz tamamlanmasının ardından cerrahi servise alınan hastanın genel sağlık durumunun iyi olduğu ve klinik takibinin hastanede titizlikle sürdürüldüğü öğrenildi.

BAŞHEKİMLİKTEN SAĞLİK EKİBİNE TEBRİK ZİYARETİ

Ameliyat sürecinin ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Kürşad Ramazan Zor ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Pınar Erdoğan, hastayı odasında ziyaret etti. Hastaya geçmiş olsun dileklerini ileterek güncel sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Başhekim Zor, operasyonu başarıyla tamamlayan Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Geçkil başta olmak üzere ameliyathanede görev alan tüm sağlık personelini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN