Oğlunun tıraşını beğenmedi berberi öldürdü

Oğlunun tıraşını beğenmedi berberi öldürdü

Kilis'te çocuğunun tıraşını beğenmeyen Y.B., berbere ateş açtı. Yaralanan berber Ali Osman Karabalık hayatını kaybederken saldırgan gözaltına alındı.

Kilis'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Odun Pazarı Caddesi üzerinde berber dükkanı işleten Ali Osman Karabalık, bir çocuğun saçını tıraş etti. Ancak edinilen bilgiye göre, çocuğunun tıraşını beğenmeyen baba Y.B. av tüfeği ile Ali Osman Karabalık ile tartışmaya başladı. Tartışmanın dozunun yükselmesiyle birlikte Y.B. Ali Osman Karabalık'a av tüfeği ile ateş açtı.

Yaralanan berber, Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Olaydan sonra Y.B. polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN