Ramazan’ın bereketi Sivrihisar’da paylaşıldı

Ramazan’ın bereketi Sivrihisar’da paylaşıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Sivrihisar Belediyesi’nin Hükümet Meydanı’nda düzenlediği ortak iftar programı, yoğun katılımla gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi ile Sivrihisar Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen ortak iftar programı, Sivrihisar Hükümet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Binlerce vatandaşın bir araya geldiği program, birlik ve beraberlik mesajlarına sahne oldu.

İftar davetine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Sivrihisarlı katıldı.

Programda konuşan Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, Ramazan ayının manevi atmosferine dikkat çekerek, “Ramazan’ın bereketini ve paylaşmanın güzelliğini hep birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ayşe Ünlüce’ye ayrıca teşekkür ediyor, bu güzel birlikteliği Sivrihisar’ımızda sürdürmeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ise konuşmasında Ramazan ayının dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, “Sivrihisar’da hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizle el ele vererek sosyal dayanışmayı büyütmeye, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi.

Duaların edilmesinin ardından vatandaşlar hep birlikte iftar yaparken, program sıcak ve samimi bir atmosferde sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN