Saldırının sembolü olmuşlardı: Almeda ve Dilay taburcu oldu

Saldırının sembolü olmuşlardı: Almeda ve Dilay taburcu oldu

Taksim'deki terör saldırısının simge fotoğraflarından biri olan bebek arabasının sahibi olan aile, sevk edildikleri Seyrantepe Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu edildi.

Taksim'deki bombalı terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetmiş 81 kişi de yaralanmıştı. 3 yaşındaki Almeda Sinan, anne Dilay Sinan ve baba Taner Sinan da patlama anında oradaydı. Patlamanın şiddetiyle bebek arabası fırlarken, baba Taner Sinan, bebeği kucağına alarak eşiyle birlikte olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.

Söz konusu olayın ardından bebek arabası saldırının simge fotoğraflarından olurken saldırıda anne ve 3 yaşındaki çocuğu yaralandı.

5807852.jpg

Yaralı bebek ve annesi, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavileri tamamlanan Dilay Sinan ve kızı Almeda Sinan öğle saatlerinde taburcu edildi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN