Siirt’te silahlı çatışma: Bir kişi hayatını kaybetti

Siirt’te silahlı çatışma: Bir kişi hayatını kaybetti

Siirt'te korkutan anlar yaşandı. Tuzkuyusu köyünde meydana gelen olayda silahlar konuştu. 17 yaşındaki bir çocuk çıkan çatışmada yaralandı. Sebebi bilinmeyen çatışmada bir kişi hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan şüpheliler için ise Jandarma arama çalışmalarını sürdürüyor.

Merkeze bağlı Tuzkuyusu köyünde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 17 yaşındaki T.Y. yaralandı. İki grup arasında çıkan tartışma, kısa süre içerisinde silahlı çatışmaya döndü.
Kavganın nedeni ise henüz bilinmiyor. Gruplardan birinin içinde bulunduğu Mehmet Ç. ve T. Y. vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralandı.

Çevre sakinleri sağlık ekiplerini beklerken yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri ve 112 Acil Sağlık Ekipleri yaralılara olay yerindeki müdahalenin arından, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

KAÇAN ŞÜPHELİLER İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Yaralanan T.Y.’ye müdahaleler devam ederken,hastaneye geldiğinde durumu ağır olan Mehmet Ç.doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Bedeni otopsi için morga kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturmalar sürerken,kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN