Malatya'da korkutan deprem | Son depremler

Malatya'da korkutan deprem | Son depremler

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Kısa süreli paniğe neden olan deprem Malatya'nın yanı sıra çevre illerde de hissedildi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Son olarak Malatya'da saat 16.04'te bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 5.2 olarak açıkladı.

Yerin 13,93 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Malatya'nın yanı sıra çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Vatandaşlar panikle kendilerini dışarı attı. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtilirken, ekiplerin saha tarama çalışmaları sürüyor.

AFAD SON DEPREMLER

"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğünde deprem nedeniyle olumsuz bir durum olmadığını duyurdu. Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Malatya Battalgazi’de 5.2 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. An itibari ile herhangi olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN