TEM'de zincirleme kaza: 3 yaralı

TEM'de zincirleme kaza: 3 yaralı

Eyüpsultan, TEM Otoyolu Ankara istikametinde aynı yöndeki 4 otomobil ile bir yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle zincirleme kaza yaptı. Sağlık ekipleri kaza sonrası hafif şekilde yaralanan 3 kişiyi hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Eyüpsultan, TEM Otoyolu Ankara istikametinde saat 23.00 sıralarında zincirleme kaza meydana geldi. İddiaya göre, sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen aynı yöndeki 4 otomobil ile bir yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle zincirleme kaza yaptı.

3927703.jpg

Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kaza sonrası hafif şekilde yaralanan ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişiye ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı.

3927705.jpg

İtfaiye ekipleri de kazaya karışan araçlarda bir süre inceleme yaparken, polis ekipleri de ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Kaza nedeniyle Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan otomobiller çekiciler yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı.

3927704.jpg

Yolun temizlenmesinin ardından polis ekiplerinin açtığı yolda trafik normale döndü. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN