Tokat'ın Zile ilçesindeki Karaşeyh köyü, akşam saatlerinde yaşanan büyük bir hayvan vahşetine sahne oldu.
Üniversite öğrencisi Alperen Sarıkaya, ailesiyle gittiği evlerinin bahçesinde duyduğu sesler üzerine yaptığı kontrolde, dehşet verici bir manzarayla karşılaştı.
YAVRULAR İPLE BAĞLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ
Bahçeye giden Sarıkaya, 3 yavru köpeğin iple birbirine bağlanarak boğulduğunu ve cansız bedenlerinin yanında hayatta olan 3 köpek yavrusunun bulunduğunu gördü.
Jandarma Harekete Geçti: Hayatta olan 3 yavru köpeği hemen güvenli bir yere alan Sarıkaya, durumu derhal jandarma ekiplerine bildirdi.
İnceleme Başlatıldı: İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, köpek yavrularına bu vahşeti uygulayan kişi ya da kişileri tespit etmek amacıyla geniş çaplı inceleme başlattı.
