Şehit Albay Gökhan Peker'nin Çatalca'daki baba ocağına ateş düştü

Şehit Albay Gökhan Peker'nin Çatalca'daki baba ocağına ateş düştü

Şırnak'ın Uludere İlçesi'ndeki helikopter kazasında şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker'in Çatalca'daki evine ateş düştü. Şehidin en son salı günü baba ocağına uğradığı öğrenildi.

Şehit Albayın Çatalca Ferhat Paşa Mahallesi, Ferhat Paşa Caddesi'ndeki evine yakınları ve komşuları akın etti. Şehidin oturduğu bina ve sokaktaki evler Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin evine gelen Merkez Komutanlığı'nda görevli bir albay aileye acılı haberi verdi.

Ayrıca, şehidin oturduğu bina önünde toplanan mahalle sakinleri ve yakınları ile imamlar Kur'an okudu. 

"SALI GÜNÜ UĞURLADIK, BU AKŞAM DA ŞABERİ GELDİ"

Nakkaş Mahalle muhtarı Zafer Öztürk, "Gökhan Albayımız yakınımız olur zaten, iyi biriydi kendileri. Jandarma Komutanımızın aramasıyla haberi aldık. Daha sonra, Belediye Başkanımız aradı. İnanmamıştım ama daha sonra netleşince köy haklı olarak, Çatalca olarak bu konuda çok üzüldük yıkıldık. Daha yeni izne gelmişti. Salı günü köyümüze gelmişti, görüştük kendisiyle uğurladık. Bu akşam da şehit haberi geldi, yıkıldık" dedi. 









İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN