Şehit Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin acı haberi Aydın'ı yasa boğdu | Aydın haberleri

Şehit Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin acı haberi Aydın'ı yasa boğdu | Aydın haberleri

Yol kontrolünü sağlayan askeri time PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 23 yaşındaki uzman çavuş Süleyman Güneri'nin Aydın'ın Çine İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Güneri'nin şehit olduğu haberini alan yakınları, komşuları ve sevenleri babaevine akın etti.

Son dakika Aydın haberleri: Şırnak'taki Jandarma Komando Taburu'nda görevli olan şehit Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin Çine'ye bağlı kırsal Mutaflar Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı. Aydın İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Murat Kılıç, Çine Kaymakamı Özkan Demir, CHP'li Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Gökhan Göker ve Çine Müftü Yardımcısı Yahya Ofşin oğullarının şehit olduğu haberini çiftçilik yapan babası Ramazan Güneri ve annesi Saliha Güneri'ye verdi.

16-09/27/1718145.jpg

BABAEVİ DOLDU TAŞTI

Jandarma Özel Harekat'ta görevli iki yıllık uzman çavuş olan Güner'in baba evinin önünde sağlık ekipleri hazır bekletildi. Eve Türk bayrakları asılırken, Güneri'nin şehit olduğu haberini alan yakınları, komşuları ve sevenleri babaevine akın etti.

"GENÇ YAŞTA GİTTİ YEĞENİM"

Şehidin amcası Kadir Güneri, şehit Güneri'nin Şırnak'ta 2 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığını belirterek, şöyle konuştu: "Çok üzgünüm. Elimizden gelen hiçbir şey yok. Gideni geri getiremeyiz. Genç yaşta gitti yeğenim. Vatan sağolsun. Keşke hepimiz böyle ölebilsek. Benim de bir oğlum var. Bir trafik kazasında ölmektense böyle vatan için şehit olmak daha iyidir."

16-09/27/260920162258424278899_3.jpg

EN BÜYÜK HAYALİ ARABA ALMAKTI

Güneri, yeğeninin yıllık iznini Çine'de geçirdiğini ve dün Şırnak'a döndüğünü belirterek, şöyle konuştu: "Kendisiyle en son görüştüğümde cumartesi günü uçakla gideceğini söyledi. Biraz daha kal dedik ama dinlemedi, gideceğini söyledi. Sonra cumartesi günkü uçağı kaçırdı. Pazar günü uçakla Şırnak'taki görev yerine gitti. Kader bu, biraz daha bekle dedik ama ecelin önüne geçemiyoruz. En büyük hayallerinden biri araba almaktı. Arabayı aldı daha taksitlerini ödüyordu. Çok fazla binemedi bile arabaya. Allah mekanını cennet eylesin."

TEK KARDEŞİ DE ASKER

Şehit uzman çavuş Süleyman Güneri'nin Batman'da vatani görevini yapan tek kardeşi Tayfun Güneri'nin terhisine 35 gün kaldığı bildirildi. Şehit uzman çavuş Güneri'nin en büyük hayalinin ise otomobil almak olduğu belirtildi.

ŞIRNAK/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN