Şehit Yasin İke'nin yakını, cenaze töreninde ağlayan polisin gözyaşlarını sildi

Şehit Yasin İke'nin yakını, cenaze töreninde ağlayan polisin gözyaşlarını sildi

Beşiktaş'taki terör şehitleri memleketlerinde son yolculuğuna uğurlanıyor. Çevik Kuvvet polisi Yasin İke ve Özel Harekat polisi Osman Börklüoğlu için ilk tören Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlendi. Tören sırasında bir şehit yakını da tabutun başında beklerken ağlayan polis memurunun gözyaşlarını sildi.     

Şehit polis memurları Yasin İke ve Osman Börklüoğlu’nun Türk bayraklarına sarılı cenazeleri, dün akşam İstanbul’dan uçakla Kayseri’ye getirildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konulan şehitlerin cenazeleri, bu sabah yakınları ve meslektaşları tarafından alınarak İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Burada İke ve Börklüoğlu için tören düzenlendi.

16-12/12/584e7118c03c0e16fc26dc6e.jpg

Törende bir şehit yakını da tabutun başında beklerken ağlayan polis memurunun gözyaşlarını sildi. 

16-12/12/584e7159c03c0e16fc26dc7e.jpg

Törene, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı Tuggeneral Ercan Teke, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, ilçe belediye başkanları, şehit Yasin İke’nin babası Üzeyir, annesi Yeter, ağabeyi Adem İke ile ablaları Keziban Eser ve Arife Arıkan; Osman Börklüoğlu’nun babası İsmail, annesi Sevilay, eşi Özge Börklüoğlu ve kardeşleri, her iki şehidin yakınları, arkadaşları ve meslektaşları katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN