Şehrin ortasında dehşet: Ne olduğunu anlayamadan bıçaklanıp yere yığıldılar!

Beşiktaş'ta akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir kağıt toplayıcısı, bilinmeyen bir nedenle yolda yürüyen 2'si kadın 3 kişiyi bıçaklayarak yaraladı. Herhangi bir şey çalmayan uzaklaşan saldırgan, polis tarafından yakalandı.

İstanbul Beşiktaş'ta Süleyman Seba Caddesi'nde yürüyen Aleksandra V., Aleksandra R. ile Maxim M., kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen 40 yaşlarındaki Hasan Hüseyin Y. tarafından nedensiz yere bıçaklı saldırıya uğradı. 3 kişiyi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaralayan saldırgan, herhangi bir şey çalmadan kaçtı.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Maxim M.'yi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Aleksandra V., Aleksandra R.'yi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan saldırganın 40 yaşlarındaki Hasan Hüseyin Y. olduğunu belirledi. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. Saldırganın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

"ÇIĞLIK SESLERİNE CAMA ÇIKTIM"

Kapılarının önünde gerçekleşen olayın ardından ambulansa haber veren apartman sakinlerinden Merve Yalçın, "Akşam 08.20 gibi oldu. Evdeydim, çığlık seslerine cama çıktım. O sırada kadının yere yığıldığını gördüm. 3 kişilerdi. Rus turistlerdi. Kızın yığıldığını görünce polise ve ambulansa haber verdik. Müdahale ettiler ama kızın durumu iyi değildi. Kızı 7 kere bıçaklıyor diğerlerine de 3-4 bıçak darbesi geliyor. Apartmandakiler hemen pansuman yaptılar ama kanaması çoktu" dedi.

2021-01-25-141534.jpg

"HİÇBİR ŞEY ALMADAN UZAKLAŞTI"

Apartman görevlisi Ercan Çinkioğlu ise "Hiçbir şey demeden oradakine tek bir bıçak darbesi vurdu. O kaçtı. Bir kişi kaçamadı. Ona 7 tane bıçak darbesi vurdu. Diğer erkeğin de koluna vurdu. 3 kişiyi de yaraladı. Kadının durumu bayağı ağırdı. Ekmek bıçağı gibi büyük bir bıçakla vurdu" dedi.

Hırsızlık kastının olmadığını söyleyen Çinkioğlu, "Hiçbir şey almaya çalışmadı, direkt saldırdı. 50 metre yukarıda para istemiş, daha sonra turistleri takip etmiş" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN