Şekip Mosturoğlu: Bütün Fenerbahçelilerin gözü aydın

Şekip Mosturoğlu: Bütün Fenerbahçelilerin gözü aydın

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu, futbolda şike iddialarına ilişkin davada beraat kararıyla ilgili olarak, "Bütün Fenerbahçelilerin gözü aydın" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu futbolda şike davasında tüm sanıklara beraat kararının çıkmasının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Beraat kararının ardından FB TV'ye açıklamalarda bulunan Mosturoğlu, "İlk günden beri bize inanarak bu mücadeleyi destekleyen, inanan tüm Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. İnanılmaz şeyler yaşadık bu süreçte. Hem Fenerbahçe'nin, hem de bizim aklanmamız nedeniyle mutluyuz. Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. İlk günden beri kenetlenmemizi sağladı, motivasyonu oldu. Türkiye çok karanlık bir dönemden geçti. Kumpas davaları oldu, en büyük mağduriyeti Fenerbahçe kulübü yaşadı. Bu mücadele sadece Fenerbahçe'nin değil, Türkiye'nin mücadelesiydi" ifadesini kullandı.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN