Şengül Hablemitoğlu: Savcıya güvenmem gerek

Şengül Hablemitoğlu: Savcıya güvenmem gerek

2002 yılında öldürülen Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu katıldığı programda suikaste ilişkin önemli bilgileri anlatmak için güvenebileceği bir savcının olması gerektiğini açıkladı.

18 Aralık 2002 tarihinde evinin önünde suikaste uğrayan Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu, CNNTürk 'Tarafsız Bölge' programında dosyanın yeniden açılmasını değerlendirdi.

Hablemitoğlu, cinayetin 13 yıldır aydınlatılmadığını ve sorumlu konumda olanlara kızgın ve küskün olduğunu dile getirdi.

"Savcıya güvenmem gerek "

Şengül Hablemitoğlu, 'Olay günü benim görüdüğüm bir takım şeyler var. Bunları ilk savcıya da ilettim dosyada da bulunuyor. Olaydan sonra da bir takım gelişmeler var, onlarla ilgili zaman içerisinde hiç konuşamadım, konuşmak istiyorum ama güvenmem gerek savcıya' dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN