Şenol Güneş Sivasspor maçında çılgına döndü

Şenol Güneş Sivasspor maçında çılgına döndü

Beşiktaş-Medicana Sivasspor maçının 50. dakikasında saha kenarı karıştı. İki takımın teknik ekibi arasında yaşanan gerginlikte Şenol Güneş'in küfür ettiği ileri sürüldü. Tecrübeli çalıştırıcı ise, Sivasspor'un yardımcı antrenörünün kendisine küfür ettiğini öne sürdü.

Beşiktaş'ın Medicana Sivasspor'u 2-0 yendiği karşılaşmada iki takımın antrenörleri arasında gergin anlar yaşandı.

50. dakikada, Eneramo'nun pasında Beşikaş savunmasının arkasına sarkan Aatıf, kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Aatıf topa vurmakta gecikince arkadan gelen Rhodolfo yetişerek Sivassporlu oyuncunun topa düzgün vurmasını engelledi. Aatıf, Rhodolfo'nun müdahalesi sonrası yere düşmesine rağmen vuruşunu yaptı ve top auta gitti.

15-11/23/senol-gunesŞenol Güneş maçta sinirli halleri kameralara böyle yansıdı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Bu pozisyon sonrasında başta teknik direktör Okan Buruk olmak üzere Sivasspor teknik heyeti 4. hakeme yoğun bir şekilde penaltı itirazı yaptı. Buruk ve yardımcılarının itirazları devam ederken bu kez Şenol Güneş ve Beşiktaş teknik heyeti kulübeden dışarı çıkarak Sivassporlu meslektaşlarına tepki gösterdi. Gerginlik sırasında Güneş'in Sivassporlu bir antrenöre küfür ettiği ileri sürüldü.

Güneş: Rakibin antrenörü bana hakaret etti

Şenol Güneş maç sonrası bu olayın sorulması üzerine, Sivasspor'un yardımcı antrenörünün kendisine hakaret ettiğini öne sürdü. Güneş, "Okan bizim kardeşimiz, öğrencimiz. Rakip takım yardımcı antrenörü bana hakaret ediyorsa söyleyecek bir şey yok" dedi.

Okan Buruk ise, saha kenarında yaşanan gerginliği görmediğini belirterek Şenol Güneş ile arasında bir gerginliğin söz konusu olamayacağını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN