Serdar Aziz'den sonra Rodallega da Galatasaray'a imzayı atıyor

Serdar Aziz'den sonra Rodallega da Galatasaray'a imzayı atıyor

Bursaspor'dan Serdar Aziz ile bugün 4 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray yönetimi, Akhisar Belediyespor'un golcüsü Hugo Rodallega ile de anlaştı.

Galatasaray yönetimi, Akhisar Belediyespor ile müthiş bir sezon geçiren Hugo Rodallega transferini de bitirmeye çok yaklaştı.

GALATASARAY'A EVET DEDİ

Hürriyet'in haberine göre Sarı kırmızılı ekip golcü futbolcu ile yıllık 1.5 milyon euro ücret karşılığında anlaştı. Rodallega da Galatasaray'a 'evet' derken geriye iki kulübün anlaşması kaldı.

Galatasaray yönetimi bu transfer için Akhisar Belediyespor'a Tarık Çamdal ve Donk'u takas olarak vermek istiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN