Serdar Aziz'e İtalya'dan talip var

Serdar Aziz'e İtalya'dan talip var

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin takip ettiği Serdar Aziz'e İtalya'dan yeni bir talip çıktı. İnter'in ezeli rakibi Milan genç futbolcuyu izlemek için Bursa'ya ekip göderdi.

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor forması giyen Serdar Aziz'e Ocak ayı transfer dönemi öncesinde Avrupa kulüplerinin ilgisi devam ediyor.

İtalya'dan yeni talip

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin radarında olan 25 yaşındaki savunma oyuncusuna İtalya'dan yeni bir talip daha çıktı. Inter'in ezeli rakibi olan Milan, Bursaspor'un Kayserispor ile oynadığı Süper Lig maçını Serdar Aziz için çok yakından takip etti.

Serdar Aziz'i izlediler

Milan Teknik Direktörü Sinisa Mihajlovic, Serdar Aziz'i izlemesi için yardımcısını Bursa Atatürk Stadı'na gönderdi. Mihajlovic'in bu kararının yanı sıra, Mancini'nin yardımcısı da tribünde Serdar Aziz'i izleyen bir diğer isim oldu.

İtalya'dan Serdar Aziz için gelen iki isim, Cumartesi günü öğle saatlerinde Bursa'dan ayrıldı. İkili bir açıklama yapmadan, İtalya'ya döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN