Serdar Ortaç'ın sözleri büyük tepki çekti

Serdar Ortaç'ın sözleri büyük tepki çekti

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin icraatlarını beğendiğini söyleyerek "Türk Liramızı bile kıymetli hale getirdiler" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Sanatçıya binlerce tepki yağdı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, bir gazeteye verdiği röportajda sorusuna “Yaptığınız açıklamalardan dolayı ‘yandaş sanatçı’ diye algılanma kaygısı taşıyor musunuz?” sorusuna, “Ben yandaş sanatçı değilim. Ben Başkan Erdoğan’ı seviyorum ama bu yandaşlık değil. Türk Liramızı bile kıymetli hale getirdiler. Sadece değer açısından değil, görünüş açısından bile” diye cevabı vermişti.

Ortaç'ın açıklamaları sırasında 7.89 TL'den işlem gören dolar kuru, geçtiğimiz hafta 8 liranın sınırından dönerek Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesini görmüştü.

Türk Lirası'nın tarihinin en kötü dönemini geçirdiği bir zamanda Ortaç'ın "Türk Liramızı bile kıymetli hale getirdiler" sözü sosyal medya platformu Twitter'da trend topic oldu. Pek çok kullanıcı TL'nin geldiği noktayı hatırlatarak, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN