Sergen Yalçın: 1-2 transfer yapmak istiyorum

Sergen Yalçın: 1-2 transfer yapmak istiyorum

Beşiktaş’ın sosyal medya hesaplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Sergen Yalçın, devre arasında 1-2 futbolcu transfer etmek istediklerini söyledi.

Beşiktaş’ın Youtube kanalında konuşan Sergen Yalçın takım hakkında merak edilenleri açıkladı. "Sezon başında beklentinin biraz uzağında kaldık." diyen Yalçın, şuanda takımın moralinin yerinde olduğunu belirtti.

Sergen Yalçın, "Ondan sonra toparlanma sürecine girdik. Takım görüntüsü vermeye, kazanmaya başladık. Moralimiz yerine gelmeye başladı. Bireysel performanslar yukarıya çıktı. Bazen çıkışlar ve düşüşler olacak. Önemli olan dengeyi korumak. Bizim açımızdan bu çok önemli. Şu anda normal pozisyonumuza geldik. Yarışmacı takım kimliğimizi ciddi bir şekilde koruyoruz. İlk iki sıranın içindeyiz, bu çok önemli. İşler normale döndü. Oyuncularımız mutlu, biz de öyleyiz." diye konuştu.

Siyah-beyazlı camianın başarı için kenetlendiğini aktaran Sergen Yalçın, "Taraftarımız sonuna kadar arkamızda. Biz de onlara elimizden geleninin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Şu anda da iyi bir pozisyona geldik. Beşiktaş camiasının zaten olması gereken pozisyon bu. Bundan aşağıda olduğu zaman problem var demektir." ifadelerini kullandı.

"ASLINDA 1-2 TRANSFER İSTİYORUM"

Siyah-beyazlı teknik adam, ara transfer döneminde takıma 1-2 oyuncunun takviye edilmesini istediğini vurgulayarak, "Takımdan memnunum. Oyuncular çok mücadele ediyorlar, savaşıyorlar sahada. Eksiklerimiz dönerse daha da memnun olacağız. Aslında 1-2 transfer istiyorum ama ekonomi biraz sıkıntılı. Nasıl yapabiliriz bilmiyorum. Elimizde alabileceğimiz oyuncuların profilleri de var. Bu soruyu başkana sorsak daha doğru olur." şeklinde görüş belirtti.

Yalçın, Türk futbolu ile Avrupa futbolu arasındaki makasın giderek açıldığını anlatarak, "Bu makası kapatmak mümkün değil. Oyuncu kalitesi ve oynanan oyunlar çok yukarıya çıktı. Türkiye'den bir takımın şu anda Şampiyonlar Ligi'nde son 8'e kalması mümkün değil. Kulüpler bu ekonomilerle zaten bir yere gidemezler. Bunların düzelmesi gerekiyor. Kulüplerin en az 5 sene kendi içlerine kapanması gerekiyor. Bunlar çok uzun projeler. Türkiye'de böyle bir sistem yok. Türkiye'de 3 maç sonrası hiç kimse için belli değil. Hep başarılı olmak zorundasın. Bu bütün arkadaşlarım için geçerli. Hiç kimse rahat değil." diye konuştu.

Sergen Yalçın, 2021 yılında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının sona ermesini ve Beşiktaş'ın şampiyon olmasını diledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN