Sesi kısılan Binali Yıldırım'ın yardımına Sare Davutoğlu koştu

Sesi kısılan Binali Yıldırım'ın yardımına Sare Davutoğlu koştu

AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'nde konuşma yaptığı sırasında sesinin kısılması üzerine zor anlar yaşayan Binali Yıldırım'ın imdadına Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu yetişti.

AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'nde oylama öncesi konuşma yaptığı sırasında sesinin kısılması üzerine zor anlar yaşayan Binali Yıldırım'ın imdadına Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu yetişti.

Konuşmasının 10'uncu dakikasında kısılan sesi Binali Yıldırım'ı çok zorladı. Yıldırım konuşmasını sonlandırmaya karar verdiğini söyledi ancak getirilen özel bir içeceği yudumladıktan sonra gür bir sesle uzun bir süre daha konuşmaya devam etti.

SARE DAVUTOĞLU HAZIRLATTI

O sırada "Sesime inat konuşacağım" diye bağırınca salon bir anda uykudan uyanmışçasına hareketlendi.

Binali Yıldırım'ın içtiği özel karışımı, Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun Başbakanlık doktorlarına hazırlattığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN